top of page
 • CHIAR AM NEVOIE DE O CERTIFICARE?
  Depinde. Iti doresti sa avansezi in cariera? O certificare acreditata de o institutie respectata international nu numai ca arata potentialilor angajatori ca abilitatile tale sunt puse la punct, le transmite si faptul ca esti o persoana plina de resurse si motivata spre reusita. Si daca tintesi sus, posturile pentru seniori cer din ce in ce mai mult certificare la nivel inalt. Cu cat mai repede te sui pe scara cu atat mai repede vei ajunge sus.
 • CARE CERTIFICARE ESTE POTRIVITA PENTRU MINE SI DE LA CE NIVEL POT INCEPE?
  Cu atat de mult cursuri, module si certificare la indemana, poate fi dificil sa gasesti ruta potrivita. Aici intervenim noi. Ne poti suna oricand si vom fi bucurosi sa iti explicam fiecare optiune in parte. Povesteste-ne despre trecutul tau, rolul tau curent si cel mai important, directia in care vrei sa o ia cariera ta, iar noi te vom ajuta sa indentifici cursul care iti va aduce cel mai mare benefit.
 • VOI FI CAPABIL SA REUSESC?
  A trecut mult timp de cand aid at un examen sau ai depus o lucrare, ideea de a intra din nou intr-o sala de studio poate fi descurajanta. Dar, cu ajutorul instructorilor nostri cu experienta si al staffului nostru prietenos, iti promitem ca poti si vei reusi sa termini un curs la noi. Suntem convinsi ca oricine poate invata noi abilitati si isi vor atinge targetul propus. Rata noastra de promovare este permanent peste medie- cursantii isi depasesc propiile asteptari iar noi nu suntem surprinsi. Daca nu promovezi din prima incercare, prin rata noastra de promovare de 100% iti garantam ca daca esti dispus sa depui effort, noi vom fi alaturi de tine pana cand vei promova.
 • AM TIMP PENTRU O CERTIFICARE?
  Probabil ca te intrebi cum vei gasi timp sa studiezi pentru o certificare pe langa un job full time. Dar, unul dintre cele mai importante beneficii atunci cand alegi Professional Academy, este ca noi ne vom face timp pentru tine si nu invers. Avand atat de multe programe si module e-learning, vom gasi cea mai buna optiune care sa ti se potriveasca programului tau. Poti incepe cand vrei, in ritmul tau si fara stres.
 • IMI PERMIT UN ASTFEL DE CURS?
  Cel mai probabil, da! Studierea unei noi calificari este o investitie semnificativa de timp si bani. Dar, daca iei in considerare beneficiile personale si financiare pe care ti le poate aduce abilitatile noi, cum ar fi un job mai bun, un salariu mai mare pentru acum si pe viitor,vei simti ca fiecare efort a meritat. Vom face tot ce putem pentru a te ajuta. Daca consideri ca angajatorul iti va finanta trainingul, iti putem oferi o lista de motive relale, bazate pe cifre pentru a il convinge mai usor. Daca planui sa platesti cursul personal, iti putem oferi o varietate de posibilitati pentru plata in rate pentru ca totul sa fie mai usor de manageriat.
Roccos.jpg

ROCCOS COSMATOS

Partener - Consultant, Trainer    Director Certificari CIM - Marketing

bottom of page