top of page

COMPANIA

“Nu trebuie sa fii exceptional ca sa cresti, insa trebuie sa incepi sa cresti, ca sa fii exceptional!” 

 

Anonim din secolul XX, USA

DESPRE NOI

Din 2006, o echipa de specialisti, pasionati si ghidati de valori.

Sprijinim dezvoltarea oamenilor pentru atingerea

potentialului lor si al companiilor in care lucreaza.

 

Avem experienta, specializari, si certificari de valoare in domeniile pentru care va sprijinim.

Inainte de a fi trainer, coach sau consultant, fiecare dintre noi am activat ca manager la nivel de top sau middle-high, in diverse functiuni operationale:

Vanzari, Marketing, Logistica, Finante, Calitate, HR, Productie Optimizare de Procese, Management de Proiect, Audit, Managementul Calitatii, Management General.​

Avem in echipa si experti in alte domenii, ce adauga valoare programelor noastre de training si teambuilding: psihologi, actori, dansatori, muzicieni, alpinisti, experti in sporturi extreme.

Cum am inceput:

Grupul de firme theCONSULTANTS s-a infiintat in 2005, pentru a oferi companiilor din Romania solutii de crestere a performantei rapid si sustenabil, prin prin construirea unor culturi ale succesului, prin dezvoltarea personalului si a sistemelor de management.

 

De atunci, trei companii ofera aceste solutii, diferentiat si specializat:

– evaluare a performantei angajatilor la interfata cu clientul

(customer experience management),

– evaluare a performantei interne si solutii de cresterea performantei (centre de evaluare, training in management, leadership, soft-skills, coaching, facilitare, team-building)                                                

– training & coaching pentru excelenta in vanzari si servicii clienti

In 2009, una dintre companiile grupului, SHOPPERS, a devenit leader pe piata din Romania in segmentul ei.  Din 2011 pana in 2017, compania a dominat acest segment cu o cota de piata in Romania de peste 50% si a operat in 14 alte tari. Datorita rezultatelor de exceptie si reputatiei de excelenta,  in 2017 SHOPPERS a fost cumparata (100% shares) de catre leaderul European in industrie, holdingul austriac 4Service.

 

In 2018, theCONSULTANTS Group a intrat in top 10 furnizori pe piata de servicii de consultanta/training/coaching, deservind peste 150 de clienti din toate industriile, antrenand sute de manageri si mii de alti angajati pentru ca acestia sa isi creasca expertiza, capabilitatile si productivitatea, generand rezultate superioare pentru companiile lor.

 

theCONSULTANTS azi

In ultimii ani, theCONSULTANTS si-a consolidat activitatea, oferind sprijin companiilor pe doua directii strategice:

  • Solutii pentru cresterea performantei cu impact imediat si cu sustinere pe termen lung, prin antrenarea si dezvoltarea organizatiilor si echipelor (evaluare a performantei, consultanta de afaceri, training, coaching, team-building)

  • Solutii pentru cresterea performantei pe termen lung, prin dezvoltarea individuala a angajatilor la standarde internationale  (cursuri de afaceri consacrate, certificari internationale in business)
     

Din 2021, theCONSULTANTS este reprezentant exclusiv in Romania al Cambridge Professional Academy, academia nr. 1 in lume pentru certificari profesionale online in Management, Marketing si Vanzari (reprezentand institutele "chartered": CPA, CIM, ISM, ILM)

De asemenea, suntem reprezentanti unici ai conceptului de construire de capabilitati de leadership moderne si change management N.E.W.S. ™ Navigation, solutie de top oferita de N.E.W.S. Training & Coaching- Global organizatiilor de top din intreaga lume.

Increderea oferita de acesti parteneri internationali de prestigiu arata recunoasterea la scara internationala a activitatii echipei theCONSULTANTS; in acelasi timp, ne obliga sa continuam dezvoltarea si sa crestem continuu valoarea programelor noastre.

bottom of page