DIGITAL MARKETING

CERTIFICARE

DE LA INSTITUTUL DE DIGITAL MARKETING

(DMI- Digital Marketing Institute)

PREIA CONTROLUL CARIEREI TALE

Diploma Profesională în Digital Marketing este un curs de specializare de 30 de ore, creat și validat de experti de top din industria de marketing digital. Este cea mai cuprinzatoare programa de curs predata în Europa pentru marketingul digital, iar certificarea este recunoscută global.                  

DESPRE DMI

Castigati atu-uri importante in ochii angajatorilor și obțineți cele mai recente abilități digitale de marketing necesare pentru a opera cu succes in orice postura, ca angajat sau freelancer, în economia digitală de astăzi.                   Diploma Profesională în Marketingul Digital este ideală pentru cei ce cauta 

o înțelegere fundamentală a competențelor digitale esentiale, necesare pentru a formula, conduce și măsura campanii de marketing digitale de succes.                       

Este cel mai potrivit pentru profesioniștii în marketing și vânzări, proprietarii de afaceri și pentru cei care ar dori să se angajeze într-o carieră nouă, provocatoare, sa lucreze intr-o meserie la mare cautare azi in lumea afacerilor.

"Formatorul nostru a fost un instructor de vanzari de prima clasa, care este la fel de fluent în ceea ce priveste teoriile din spatele vanzarii, asa cum este experimentat la încheierea tranzactiilor. Multe aprecieri pentru finalizarea cu succes a Diplomei mele merg la acest om! "

Reza Ram, Halfacre Business Growth & Guidance

Cu ce voi ramane?

După finalizarea cu succes a unui examen de 3 ore pe computer, “Pearson VUE”, veți primi cea mai recunoscută certificare de Marketing Digital din lume.                                   Veți obține încrederea necesară pentru a crea și a orienta o strategie de marketing digital care generează venituri pentru orice companie. 

Veți câștiga, de asemenea, o insignă recunoscută pe plan internațional pentru a afișa cu mândrie in CV si pe profilul dvs. Linkedin.

CAT VA DURA?

Certificarea pentru Diploma Profesională în Marketingul Digital va dura 24 de săptămâni (6 luni) urmand a se finaliza fie prin intermediul programului Blended Learning sau eLearning interactiv.

 

DIPLOMA PROFESIONALĂ INCLUDE:

 

• Fundații de marketing digital

 

• Optimizarea site-urilor web

 

• Marketingul conținutului

 

• Marketing social media

 

• SEO

 

• Căutare plătită

 

• Afișaj și publicitate video

 

• Marketing prin e-mail

 

• Google Analytics

 

• Strategia și planificarea

BW-Group_Fotor.jpg
Inscrie-te acum