CERTIFICARE

 BUSINESS EXCELLENCE

DEZVOLTAT SI LIVRAT DE

CAMBRIDGE PROFESSIONAL ACADEMY

PREIA CONTROLUL CARIEREI TALE

Diplomele de Excelență în Afaceri oferite de Cambridge Professional Academy sunt unice in Europa.      

Folosind expertiza unica a Academiei noastre în dezvoltarea profesională de afaceri, am creat un model de formare foarte flexibil,  excelent adaptat nevoilor individuale, bazat pe competențe.

DIPLOMELE IN BUSINESS EXCELLENCE

Diplomele de Excelență în Afaceri au fost dezvoltate în spiritul formării în echipă și sunt ideale pentru companiile cu nevoi specifice de instruire bazate pe rol, care doresc să urmeze alte căi de certificare decat cele traditionale, mai putin diferentiate.  

Aceste programe de instruire flexibile se bazează exclusiv pe nevoile afacerii dvs. în ceea ce privește continutul, livrarea si evaluarea finala.

Sunt foarte fericita și multumita de modul de indrumare al lui David. Are o vastă cunoastere și experienta si îmi place modul în care se ocupă de studenti. Este empatic și grijuliu si stie sa sustina si sa motiveze un student care trece prin acest nivel de studii. Este foarte rapid in a oferi feedback la temele mele si raspunde la oricare dintre întrebarile mele ajutandu-ma sa gasesc raspunsurile corecte.

Maria, Diplomă CIM de marketing profesional

"

CARE SUNT DIPLOMELE IN BUSINESS EXCELLENCE?

 

Diplomele în Business Excellence sunt programe de formare a competențelor bazate pe roluri proiectate de Academia Profesională pentru a ajuta companiile să dezvolte și să dezvolte echipe de vânzări, management, marketing și servicii pentru clienți. Aceste programe au fost concepute în funcție de întreprinderi, având flexibilitatea de a cartografia programele de formare în funcție de nevoile și provocările specifice industriei.

 

Aceste programe de instruire flexibile sunt construite in funcție de nevoile dvs. de afaceri pentru livrare efectiva (eLearning la birou sau eLearning interactiv), evaluare (roluri, proiect sau examen online) și conținut.

DIPLOME OPERATIONALE

NIVELUL 4

Combina discipline din vanzari, management, marketing, si servicii pentru clienti cu eficacitatea personala la nivel operational, pentru a crea o diploma de afaceri personalizata.

Curricula este separata pentru fiecare dintre disciplinele mentionate mai sus.

Inscrie-te acum!

DIPLOME STRATEGICE

NIVELUL 6

Combina discipline strategice multiple, in vanzari, management, marketing, și servicii pentru clienti cu eficacitatea strategica la nivel operational, oferind o diploma de afaceri personalizata.

Curricula este separata pentru fiecare dintre disciplinele mentionate mai sus.

Inscrie-te acum

Nu stii ce curs de Business sa alegi?

Daca nu stii cu siguranta ce curs ar fi mai potrivit sa alegi acum, testul de nivel de intrare ar putea fi de ajutor.  Pe baza continutului certificarilor relevante, testul te sprijina sa determine nivelul tau de intelegere a vanzarilor. 

scrie-ne aici