CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

“Managerii, Directorii si Presedintii sunt numiti. Statutul de Leader se castiga; leaderii inspira, iar oamenii pur si simplu ii urmeaza.”  

Jack Welch

Scrie-ne acum sa afli cum te sprijnim cu Training de Leadeship Peronalizat pentru Echipa Ta: office@theconsultants.ro

Un Leader este o persoana care mai intai a reusit sa-si cunoasca si mobilizeze resursele proprii, sa intre in echilibru cu propria persoana, stapanind mediul si realizand lucruri deosebite. In afaceri, Leaderii reusesc sa Influenteze Oamenii ca acestia sa lucreze in mod Implicat, Inovativ si Armonios, pentru a realiza si chiar depasi Obiectivele de Afaceri.

Training-ul pentru leaderi - o investitie in succes!

Performanta in afaceri este direct influentata de Abilitatile de Leadership pe care membrii organizatiei le detin si pun in joc. Companiile care investesc in dezvoltarea managerilor ca leader isi creeaza un Avantaj puternic pe piata, obtinand rezultate mai bune.

Stim cu totii ca un angajat, atunci cand alege sa plece dintr-o organizatie, paraseste managerul, nu compania. De aceea, a avea manageri care indeplinesc excelent si rolul de leaderi, este extrem de important; ei au impact puternic atat asupra Succesului organizatiei, cat si asupra Retentiei personalului si crestereii Productivitatii echipelor.

Dezvoltarea abilitatilor de leadership este un proces dinamic si continuu, influentat de o piata in miscare rapida, pentru care strategiile vechi de confruntare cu provocarile devin ineficiente.

Pe de-o parte, acest lucru este cauzat de scaderea implicarii angajatilor in munca, aspect care poate fi imbunatatit major prin crearea unui Climat de Leadership autentic. Deoarece managerii/leaderii au impact puternic asupra modului in care angajatii percep locul de munca, un leader neimplicat poate influenta scaderea implicarii din partea echipei pe care o coordoneaza. Mai mult, un leadership deficitar poate avea in timp acelasi impact pe care o recesiune il are asupra companiei (Lee Hecht Harrison, 2009).

Leaderii de astazi trebuie sa reuseasca sa conduca si sa gestioneze simultan schimbarea, dezvoltarea talentelor, rezolvarea eficienta de probleme si adaptarea permanenta la nou. Acest lucru implica detinerea unor abilitati tactice si strategice dezvoltate, esentiale pentru buna functionare a proiectelor.

De aceea, pentru orice organizatie care isi doreste rezultate, dezvoltarea leaderilor ei este esentiala, mai ales in perioadele mai dificile, in care tendinta este de a nu investi in programe care nu sunt strict necesare, precum un training de leadership. Insa beneficiile pe termen mediu si lung sunt cele care fac aceste programe sa fie un must have. In plus, deoarece a fi un leader eficient implica o serie larga de abilitati, iar organizatiile sunt foarte dinamice, dezvoltarea leadership-ului nu se mai poate centra doar pe echipele de top sau pe angajatii cu foarte multa experienta. Pentru ca o companie sa functioneze eficient si sa aiba succes, este nevoie sa aiba leaderi buni la toate nivelurile.

Ce poate aduce companiei voastre un training de leadership?

La nivel individual, participantii vor achizitiona competentele esentiale pentru a gandi si actiona cu success ca Leaderi; vor intelege care sunt punctele forte si aspectele pe care le au de imbunatatit, vor intelege cum sa se raporteze la piata, la oameni, la echipe, la clienti si ce inseamna sa te adaptezi chimbarii.

La nivel organizational, se vor manifesta ca Leaderi pregatiti sa rezolve probleme, creand echipe mai eficiente, oameni mai implicati, generand un climat orientat spre performanta, eficacitate. Va scadea numarul de angajati care demisioneaza, va creste implicarea oamenilor.

De ce merita?

Pentru ca Leadership-ul autentic influenteaza trei piloni importanti in care orice organizatie investeste: Succesul, cresterea Productivitatii si, in final, cresterea Profitului. Leadership-ul eficient este o investitie in compania ta!

Voi ce ingrediente folositi pentru reteta Profitului?

Companiile conduse de Leaderi Performanti:

-Au Rezultate Excelente, detin o pozitie Greu de Atacat pe piata pe care opereaza

-Manifesta Crestere Constanta, pe termen lung

-Sunt Profitabile si Stabile financiar, mult timp

-Sunt Inovative, Optimizeaza continuu, lanseaza Produse si Servicii Valoroase, surprinzatoare

-Creaza Capital Uman Valoros. Acesta este atras de Cultura Sanatoasa, promotoare de Valori

-Au o rotatie moderata de personal, pastrand in firma Cunostintele si Abilitatile de top

Programele noastre de formare pentru Leaderi se bazeaza pe experienta noastra de succes timp de multi ani, in lucrul cu organizatii de toate marimille. Sunt construite pe cele mai noi rezultate ale cercetarii mondiale despre Activitatea de Conducere, pe studiile relevante in Psihologie Manageriala si Neurostiinta, si pe statisticile noastre (sute de leaderi la toate nivelurile, alaturi de care am lucrat in ultimii 12 ani).

TOP