CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

„Pentru a lua o decizie, ai nevoie doar de autoritate. Pentru a lua o decizie buna, ai nevoie de experienta, date relevante si know-how.” 

Denise Moreland - autor bestseller despre Leadership

Oricat de mari ar fi bugetele pe care le aveti la dispozitie pentru a organiza Programe de Schimbare, Perfectionare si Crestere a Performantei cu furnizori externi (consultanti, traineri, coach-i), niciodata aceste programe nu vor suplini in intregime Stiinta Acumulata in Organizatie si Bunele Practici Functionale.

In urma oricarui program implementat pentru voi, va oferim posibilitatea de a crea Competente si Expertiza Interna pentru Oameni Cheie din Echipa voastra, care au capacitatea de a Asimila si Transmite Altora acest know-how.

In acest fel, va create o Baza Puternica pentru Performanta pe termen lung, Resurse Interne ce pot acoperi nevoile de Dezvoltare curente, intre perioadele de Schimbari Majore, sau pentru perioadele cand Resursele de Timp sau Financiare sunt mai reduse.

Putem incheia orice Progam livrat pentru voi cu Transfer de Know-how util, sau putem sa va livram direct Programe Dedicate Formarii de Resurse Interne in organizatia voastra.

Solicita transfer de know-how catre echipa voastra: office@theconsultants.ro

TOP