CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

“Nu lasa frica de a pierde sa fie mai puternica decat entuziasmul pentru atingerea succesului”  

Robert Kiyosaki - leader global al Initiativelor pentru Performanta

Programele de Dezvoltare Organizationala si Schimbare Strategica duc la Cresterea Performantei. Pentru sustinerea Noului Nivel in Performanta si a Cresterii pe termen lung, un rol important il au Programele de Motivare ale Angajatilor.

Un agajat aflat in locul de munca potrivit cu talentul lui, intr-o echipa bine condusa, se simte bine si munceste cu spor. Un agajat bine Stimulat prin Programe de Motivare Strategice si Tactice atractive, munceste cu Entuziam.

Acelasi principiu functioneaza si in cazul echipelor; mai mult, programele de Motivare pentru Grupuri au un impact mai mare si mai rapid asupra Performantei, in special daca se suprapun peste un sistem de programe individuale de motivare.

Am creat si implementat impreuna cu clientii nostri, pentru oamenii si echipele lor, zeci de programe de motivare de Succes; in baza Bunelor Practici, am construit si cateva Programe Standard, cu Impact garantat.Va oferim resursele noastre de creativitate si sprijin in implementare, pentru a crea si lansa Programe generatoare de Entuziasm si Performanta pentru oamenii vostri.

Scrie-ne si solicita un program de motivare pentru organizatia: office@theconsultants.ro

TOP