CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

„Actiunea fara viziune inseamna haos. Viziunea fara rezultate e fantezie.” 

Marilyn Vos Savant - ziarist si scriitor

In cazul unui angajat nou, al unui angajat care nu a integrat misiunea organizatiei, al unuia nesigur pe abilitatile lui de a indeplini obiectivele sau pur si simplu al unui angajat care a urmat un program de perfectionare si cauta sa Puna in Practica noile competente, cea mai buna metoda de a Obtine Rezultatele dorite este Coaching la Locul de Munca .

Spre deosebire de consiliere sau instruire, Coaching-ul la Locul de Munca ofera angajatilor posibilitatea de a experimenta in faza inititala Provocarile Tranzitiei catre Situatia Dorita, de a evalua prin sistemul propriu de referinte Posibilitatile Reale si Progresul obtinut de ei insisi in demersul de Transformare.

Cand managerii practica Coaching la Locul de Munca, oamenii lor Asimileaza mai Rapid, Interiorizeaza si Integreaza mai profund Procedurile si Tehnicile, modeleaza mai usor noile Abilitati in relatie cu Propriul Stil de Lucru, se obisnuiesc usor cu Noul Stil.

Va sprijinim cu Actiuni de Coaching on the Job pentru Oamenii Companiei din pozitii de executie si manageriale, adaptat la nevoile lor de Invatare si Crestere a Performantei. Lucram fata in fata si la distanta, pentru atingerea Obiectivului stabilit pentru fiecare.

 

Solicita un program de coaching on the job pentru echipa ta:  office@theconsultants.ro

TOP