CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Scrie-ne acum pentru a afla mai multe despre solutiile noastre de Management al Talentelor: office@theconsultants.ro

Organizatiile puternice nu stau pe loc, se dezvolta continuu, pentru a fi in pas cu evolutia mediului economic. Organizatiile foarte puternice planifica strategic dezvoltarea, stiind exact unde si in cat timp vor sa ajunga.

Uneori resursele interne nu sunt suficiente sau detin alte specializari decat cele necesare Planificarii si Dezvoltarii. O echipa de consultanti poate sprijini aceste eforturi, obtinand impreuna cu echipa interna rezultatele dorite, printr-un set de actiuni bine controlat si executat.

Programele incep cu Diagnosticarea Organizatiei la nivel Strategic (structura, practici de management, politici şi proceduri de coordonare oameni) si continua cu definirea si implementarea unui Sistem Complet de Coordonare a Oamenilor aliniat cu nevoile de business ale organizatiei. Aceasta atrage după sine schimbari în Climatul organizatiei, modificarea sistemul Motivational cu scopul final de a creste semnificativ Performantele individuale şi organizationale.

Noua strategie de Capital Uman va contine atat definirea si implementarea Proceselor Cheie de Coordonare Oameni ( Recrutare si Selectie, Managementul Performantei, Retentia si Motivarea Oamenilor, Planificarea Succesiunilor) cat si acompanierea Managerilor actuali si viitori in procesul de insusire si aplicare a noilor politici si proceduri de coordonare oameni. Practic, Dezvoltam impreuna Functiunea de Resurse Umane in compania voastra!

Scrie-ne pentru a afla cum va sprijinim pentru programe strategice: office@theconsultants.ro

O companie cu produse si servicii valoroase trebuie sa se asigure ca acestea devin disponibile pentru clientii ei in timp scurt si pe o baza continua.

Intr-un mediu economic complex si cu schimbari rapide, numai o Strategie Puternica de Desfacere Comerciala (Sales & Operations) asigura Sincronicitatea portofoliului din oferta cu cererea din piata si devine un important Avantaj Competitiv. In acelasi timp, Implementarea cu excelenta a strategiei asigura valabilitatea pe termen lung a avantajului obtinut in fata concurentei.

Detinem experienta extinsa in multiple domenii, bazata pe o cunoastere a specificului pietelor actualizata mereu prin proiectele pe care le implementam pentru clientii nostri. Suntem gata sa va sprijinim in Analiza, Sinteza, Design de Strategie si Implementare.

“Lumea poate functiona fara bani si valute, dar nu poate functiona fara comert si distributia bunurilor”  

Amid Kalantri - Autor Bestsellers

Scrie-ne si solicita-ne sprijin pentru un proiect accesand: office@theconsultants.ro

In cadrul unei Strategii Comerciale puternice Sistemul de Distributie este in centrul strategiei. Cele mai bune produse, promovate in cel mai inspirat mod, se vand doar daca ajung la Timpul si Locul potrivit si in Cantitatea si Varietatea necesara, la indemana clientilor potentiali.

Cel mai bun vanzator din teren sau dintr-un magazin va fi muncit degeaba sa convinga clientii daca nu poate furniza produsul recomandat, imediat. Designul si construirea unui Sistem de Distributie Eficient este o arta, implica o excelenta cunoastere a Pietei si tipurilor de Resurse de luat in considerare; proiectarea lui inglobeaza Atentia la multiple Variante, Calcule bine documentate, Evaluararea de Scenarii si Alegeri Strategice dificile. Uneori, o Resursa externa Experimentata poate aduce Valoare Adaugata muncii Echipei interne, dedicate unui asemenea proiect.

Avem experienta extinsa in acest domeniu, am construit si implementat sisteme de success, implicand Distributie Activa si Retail, proprie sau prin terti (francize, parteneri) sau mix de Canale de Distributie.

 

Scrie-ne pentru a afla cum va sprijinim in programele de schimbare: office@theconsultants.ro.

Trade Marketing-ul este prelungirea Marketing-ului In capatul lantului de distributie, fiind orientat fie spre Re-vanzatori fie spre sprijinirea acestora prin Actiuni la locul de Vanzare. Studiile tot mai exacte facute pe consumatori in ultimii ani au aratat cum creste rolul Elementelor de Influenta a Deciziei de cumparare care sunt prezente in punctele de desfacere a produselor si serviciilor.

Aceasta realitate pune Re-vanzatorii si Punctele de Vanzare in primul plan al preocuparilor de marketing ale companiilor. Trade Marketingul a devenit o stiinta aparte, oferind Resurse Variate pentru Stimularea functionarii Lantului de Distributie si clientilor in momentul luarii Deciziei de Cumparare, cu excelente rezultate in Programele Strategice si Tactice.

Avem experienta relevanta in zeci de programe de Trade, la nivel national si international, in industrii diverse.Va punem la dispozitie imediat resurse competente pentru Creatia si Executia unor programe adaptate nevoilor de promovare si stimulare pentru Trade si in Trade ale organizatiei voastre.

 

Scrie-ne pentru a afla cum va sprijinim in programele de schimbare: office@theconsultants.ro.

Schimbarea presupune o tranzitie spre o Stare Dorita, viitoare si este o parte integranta in viata unei Organizatii, care de cele mai multe ori poate Genera si Activa Succesul.

Cu toate acestea, in majoritatea cazurilor eforturile de a implementa Programe de Schimbare esueaza din cauza ca organziatiile nu sunt pregatite pentru gestionarea acestora.

Organizatiile moderne considera Managementul Schimbarii un element Cheie in obtinerea Succesului. Prin Adaptarea la schimbare si Sustinerea Eficienta a acesteia, puteti incepe sa va concentrati pe Succes si pe Cresterea Performantelor generate de Nou.

Schimbarea apare in orice program care vizeaza Cresterea si Sustinerea Performantei, Managementul Calitatii, Modificarea Structurii Organizatiei, sau Implementarea unor noi Proceduri. Gestionarea eficienta presupune atat Planificarea si Monitorizarea etapelor schimbarii, cat si Pregatirea Resurselor Umane implicate in proces.

Avem resursele necesare pentru a va sprijini cu succes si dedicare in Tranzitia Eficienta spre Nou. Scopul nostru este acela de a Gasi alaturi de Organziatia Voastra cele mai Eficiente Solutii de Gestionare a Schimbarii, pentru a obtine Rezultatele Dorite de Voi!

Pentru ca Oamenii si Dezvoltarea lor constituie baza solida pentru Obtinerea Succesului.

Pentru ca managementul eficient al schimbarii genereaza Efecte Benefice in toate planurile activitatii Organizatiei.

 

O Companie de Succes detine stiinta si experienta necesare afacerii; cu toate astea, majoritatea datelor si concluziilor au ca sursa principala perspectiva interna, care poate fi larga si ramane totusi limitata.

Uneori Managerii simt ca o Resursa externa, cu un Know-how specific poate nu atat de profund insa foarte Diversificat, adauga Valoare. In plus, nu intotdeauna resursele interne ale Companiei sunt suficiente; o resursa temporara in plus poate creste Eficienta si Viteza Implementarii unui Proiect.

In toate Programele pentru Cresterea Performantei prin care va sprijinim, va stam la dispozitie si cu stiinta noastra despre afacere si despre Conceperea sau Implementarea Programelor. In Implementare ne oferim intotdeauna si ca Resursa Suplimentara, pentru Cresterea Vitezei si Acuratetei procesului. 

Avem expertiza extinsa in Strategie Operationala si Comerciala, Dezvoltare de Sisteme de Distributie, Gestionarea Programelor de Schimbare, Planificare si Dezvoltare Organizationala, Proiecte de Trade Marketing, Programe de Motivare, si cateva altele.
De fiecare data, voi veti decide cat si cum doriti sa ne Implicam alaturi de Echipa voastra, ca si consultanti, dincolo de rolul nostru de traineri, coachi, recruteri sau facilitatori.

Scrie-ne pentru a ne solicita consultanta intr-un proiect al Organizatiei voastre: office@theconsultants.ro

TOP