CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

„Esti potential pur.”

Martin De Maat

Daca va intrebati, legat de Cariera si Afacerea voastra: Cum sa am Relatii mai bune in Organizatia mea? Cum sa construiesc o Echipa Performanta? Cum sa Rezolv conflictele din cadrul echipei? Cum sa-mi dezvolt Leadership-ul? Cum sa obtin Recunoastere? Cum sa cresc afacerea Rapid si Mult? Cum sa stabilesc Misiunea, Valorile si Obiectivele ? Cum sa generez Inovatie constant ? Cum sa-mi gestionez mai bine Resursele?

…atunci, cu siguranta tehnicile Wisdom Coaching te vor ajuta sa iti cresti Abilitatile si Competentele necesare, sa gasesti Solutii Inovative si de Impact, sa Performezi ca individ si ca leader, la nivelul la care aspiri.

Metoda Wisdom Coaching a primit Premiul Organizatie Mondiale a Directorilor de HR. Are la baza o abordare unica, Mind Kinetics, care ii sprijina pe cei ce beneficiaza de ea sa-si Imbunatateasca Rapid si Spectaculos Performanta atat in viata profesionala cat si in cea personala, cu Schimbari Pozitive, cu efecte de lunga durata.

Cum functioneaza Wisdom Coaching?

Este intemeiat pe baza celor mai recente si uimitoare descoperiri ale Biologiei Celulare, Neurostiintei si Fizicii Cuantice. Printr-o explorare simultana a mintii constiente si subconstiente, se obtine Accesul Instant la Resursele Latente ale mintii ; stresul este inlaturat, circuitele bioelectrice din creier se activeaza la maximum, atingand Potentialul prin Gandirea ‘totala’, Penta-laterala (ratiune, emotii, constient, sub-constient, supra-constient). Wisdom Coaching este un antrenament transformational pentru Putere Personala Deplina.

Cine poate beneficia de Wisdom Coaching?

In organizatii

Manageri de Top (CEO, GM, Director Executiv, Directorii de Departamente) 

Managerii de Mijloc cu functii strategice (Regiuni, Sub-departamente, Sucursale, Sectii, etc) 

Angajatii din Functii Cheie, Profesionistii Reprezentativi.

In afaceri:

Antreprenori, persoane cu profesiuni liberale, sportivi, artisti, medici, avocati, arhitecti, notari, graficieni, programatori IT etc.

Solicita un program de Wisdom Coaching pentru tine sau cu oameni din echipa ta: office@theconsultants.ro

TOP