CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Unde veti stabili limitele performantei pentru echipa voastra?

Asa cum sportivii au nevoie de un Antrenor care sa ii ajute să atinga Performanta, si Echipele din Companii functioneaza mai bine cand folosesc un Team Coach pentru a ajunge la Rezultatele Dorite.

Team Coachingul construieste si intareste natura colectiva a Muncii in Echipa, stimuland Cresterea Performantei prin utilizarea mai eficienta a Resurselor tuturor membrilor Echipei. Avand la baza aceleasi principii ca si coachingul individual, coachingul echipei priveste echipa dintr-o Perspectiva Sistemica, integrata si foloseste un set de Tehnologii Speciale dedicate lucrului cu grupuri.

Beneficiile team coachingului:

STRATEGICE
Echipa intelege si asimileaza Misiunea, Viziunea si Strategia companiei; genereaza Strategii si Planuri Tactice valoroase, intelege mai bine si optimizeaza Procesele de lucru, obtinand Performanta superioara. Se dezvolta Gandirea Inovatoare si se creaza obisnuinta de a o folosi.

TACTICE
Se identifica bine Talentele Echipei şi se pun mai bine in valoare, se optimizeaza Relatiile de Lucru. Se stabilesc obiective SMART pe care oamenii se lupta sa le atinga. Se instaleza Convingeri Pozitive si creste Capacitatea de Concentrare in munca oamenilor. Cresc folosirea Feedback-ului Constructiv, Flexibilitatea si Deschiderea Inter-umana.

 Scrie-ne pentru un program de team coaching cu echipa ta: office@theconsultants.ro

 

TOP