CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

„Olimpicii nu se concentreaza pe medalie, ci pe ceea ce fac in acel moment. Ce faci ACUM pentru a genera o performanta de exceptie?”  

Jensen Siaw - performance coach

Un business are succes  prin entuziasmul angajatilor, care ii tine creativi si productivi. In ultimii ani , studiile ne arata ca in plan mondial, cam peste 65% dintre angajati muncesc fara entuziam, neimplicati in realizarea obiectivelor de afacere.

In Romania, studiile facute de noi in ultimii 10 ani, in peste 60 de organizatii, pentru mai mult de 8,000 de angajati, arata ca in medie 79% dintre angajati muncesc sub potential: 68% muncesc “neimplicat” (de-motivati, nehotarati, nesiguri) si  11% muncesc “activ dezimplicati” (intre plictis si antagonism sau apatie).

Implicarea limitata e determinata cel mai adesea de deficiente in organizare, neclaritatea obiectivelor sau a prioritatilor, inconsistenta urmaririi planurilor, lipsa feedback-ului sau excesul de feedback negativ, lipsa preocuparii sistematice pentru dezvoltarea angajatilor si relatiile tensionate intre angajati.

Avem instrumentele, cunoastem bine factorii care influenteaza cresterea performantelor in companii. Putem masura performanta, sprijini cresterea ei si sustenabilitatea ei, astfel incat sa va atingeti obiectivele de afaceri. Am facut-o de zeci de ori, pentru companii de succes internationale si romanesti, sprijinind generarea de schimbari profunde si cresteri vizibile.

Scrie-ne pentru un program de cresterea performantei in organizatia ta:  office@theconsultants.ro

TOP