CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Cursuri vanzari

 
 

Fiecare dintre noi vinde in continuu ceva.

Fie ca este vorba despre viata personala sau profesionala, vanzarea este un aspect indispensabil din activitatea noastra zilnica. Vindem idei, principii, calitati, argumente, solutii, sau pe noi insine. Din pacate insa, putini dintre noi stiu cum sa vanda cu adevarat, sa obtina rezultate, pot sa raspunda nevoilor clientilor lor si sa atraga noi clienti simultan.

Stim ca procesul de vanzare poate parea simplu la o prima vedere,dar cand intram in detalii, ne uimesc abilitatile de exceptie necesare in vanzari si cantitatea de munca depusa de un vanzator pentru a-si incheia tranzactiile. De multe ori, angajatii din Vanzari sunt supra-solicitati de situatiile cu care se confrunta in cicluri zilnice, saptamanale, lunare si anuale, devin stresati, epuizati, mai putin productivi si demotivati; aceasta genereaza pierderi pe termen scurt, mediu si lung.

Avand insa Know-how-ul, Competenta si Abilitatile necesare, activitatea de a vinde poate sa devina, placuta si eficienta, aducand multe satisfactii celor care o practica si rezultate excelente pentru Companie.

Un Curs de Vanzari poate imbunatati considerabil variabilele critice: productivitate (cifra de afaceri si profit), increderea angajatilor, eficienta, rotatia personalului.

Un astfel de curs instruieste si antreneaza oamenii din Vanzari in ceea ce inseamna prospectarea, calificarea clientilor, planificarea, procesul de vanzare, terminologia utilizata in vanzari, tehnicile actuale in vanzari, abordarea vanzarii in functie de client si situatie, modul de relationare cu clientul, metode diverse, negocierea, combaterea obiectiilor, inchiderea vanzarii, comunicarea in vanzare, mentinerea relatiei cu clientii.

Indiferent de gradul de pregatire al unui angajat, expunerea la nou echivaleaza si cu o perspectiva diferita asimilata, care poate oferi rezolvari in viitor unor situatii ce pareau fara iesire pana azi.

Daca angajatii companiei sunt bine pregatiti, sau sunt la inceput de drum, tehnicile si ideile prin care se poate vine eficient sunt intr-o continua schimbare; de aceea este foarte important ca ei sa fie intotdeauna in pas cu ultimele Tehnici, Abordari si Informatii din domeniul Vanzarilor, acestea fiind cel mai eficient asimilate prin intermediul unui Curs de Vanzari.                

Imbinarea teoriilor recente cu practica duce la Rezultate Rapide si la o Crestere a Productivitatii departamentului de vanzari din companiile care decid ca investitia in angajati inseamna Investitia in Afacere.

TOP