CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Cursuri management

 

“A desk is a dangerous place from wich to view the world.”  

John Le Caré

Avem tendita sa conducem si sa cerem rezultate din partea celor care stau in spatele unui birou. Iar daca acestia sunt nevoiti sa ia decizii rapide, corecte si sa gestioneze echipe fara a gresi, incepem sa ne intrebam daca nu cumva premizele de la care s-a pornit au fost gresite.

Cum s-ar schimba perspectiva celor care sunt numiti “in spatele birourilor” si nevoiti sa inceapa sa rezolve probleme, daca ar fi expusi informatiilor de care ar avea nevoie pentru ca tranzitia spre Performanta sa fie mai usoara si Productivitatea sa creasca in mod constant? Stresul, incertitudinea si neajutorarea ar disparea, pe masura ce controlul situatiilor si Succesul s-ar instaura treptat.

De aceea, toate companiile de top asigura un Curs de Management oricarui viitor manager, nou numit manager sau “high-potential” din organizatie.

Adaptarea la rolul de Manager este astfel facilitata, angajatii obtinand Know-how, Competente si Abilitati importante pe baza carora sa se poata integra in rol, sa-si atinga mai usor Obiectivele, sa poata rezolva mai rapid problemele cu care se confrunta.

Un Curs de Management ne introduce in elemente ce presupun gestionarea echipelor, definirea proceselor, repartizarea resurselor, stabilirea liniilor de comunicare si alte elemente ce tin de implementarea strategiei companiei.                                                                                           

Daca alegeti sa aveti manageri informati, competenit si capabili, care vor rezolva mai eficient anumite probleme si se vor putea focaliza rapid si cu impact pe obiectivele specifice ale organizatiei si echipei, veti obtine un avantaj clar si castigul va fi resimtit la toate nivelurile firmei.

Un Manager Eficient inseamna o Echipa Productiva, iar echipele productive sustin Afacerile Profitabile.

TOP