CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Cursuri leadership

 

Este bine cunoscuta ideea conform careia Leadershipul este diferit de management. De aceea, pentru a se forma ca leaderi, managerii trebuie sa inteleaga aceasta diferenta fundamentala si sa poata actiona in consecinta.

A fi un leader bun inseamna, pe langa a fii responsabil de partea administrativa si a rezolva probleme/taskuri, a te comporta ca un leader, a transmite cu adevarat aceasta atitudine, aspecte care se pot invata.

Tocmai de aceea, exista numeroase programe de training si Cursuri de Leadership.

Cursurile de Leadership cu adevarat valoroase reusesc sa transmita abilitatile si competentele relevanta si aopi fac legatura intre Competentele invatate si Obiectivele de Afaceri ale organizatiilor din care provin cursantii.

Cel mai important element pentru a putea integra eficient aspectele invatate in organizatie, este contextul. Ceea ce conteaza pentru afacere, pentru Dezvoltarea organizatiei in acel moment este cel mai relevant si ajuta in cea mai mare masura participantii sa inglobeze conceptele si practicile esentiale.

Cursurile prin intermediul carora se dezvolta abilitatile de Leadership nu ar trebui sa contina doar conceptele si practicile universal valabile, aplicabile oricarei organizatii, tocmai pentru ca fiecare se confrunta cu un context de business diferit. Spre exemplu, modul in care trebuie format un leader intr-un start-up si felul in care acesta trebuie sa ia decizii este foarte diferit de comportamentul unui leader dintr-o organizatie de prestigiu, cu vechime pe o piata stabila.

Astazi, accentul se pune pe pregatirea Leaderilor pentru a putea anticipa modificarile care survin intr-o industrie dinamica, in continua evolutie, astfel incat sa fie pregatiti sa actioneze in consecinta.

De aceea, Leaderii buni trebuie sa-si formeze competente Strategice si Manageriale inalte, sa-si dezvolte abilitati de Comunicare si Influentare superioare, si abilitatea de a lua Decizii in situatii ambigue.

TOP