CREATE ACCOUNT

*

*

*

*

*

*

FORGOT YOUR PASSWORD?

*

Credem ca experienta si intuitia nu sunt suficiente pentru a fi garanta Succesul. Dorinta de a reusi ne-a condus sa descoperim si sa intelegem Secretele Performantei.
Provocarile ne-au invatat sa creem unelte pragmatice, care produc Schimbarea. Ne uneste Pasiunea pentru oameni, dorinta de a sprijini Performanta in Romania.

 

Adrian Barbu

Partener - Consultant, Trainer, Coach

Adrian Barbu - peste 18 ani in multinationale: Productie si Distributie, Retail, B2B, Servicii, la nivel de Board national si international.
Expertiza extinsa directa sau ca si consultant in domeniile: FMCG, Farma, Electro si IT, Bancar, Mobilier, Fashion, Utilaje Industriale, Auto, Constructii si Amenajari, Agrobusiness, Proiecte BTL. Keynote Speaker international, pe teme de Leadership si Clienti.
Adrian detine un BA in Lingvistica de la Universitatea din Cluj si un MBA in Management de la Universitatea din Toulouse. Este certificat la nivel global in Customer Experience Management – GoCEM, are diploma Master 4G in NLP – Richard Bandler si a parcurs nivelul Certified Executive Power Coach cu Coaching Leadership International – Canada.

 

Adriana Pirvu

Partener- Consultant, Coach

Adriana Pirvu - peste 15 ani in Resurse Umane, in diverse industrii: Productie si Distributie, Retail, Financiar, Vanzare si Livrare , Servicii, Consultanta.
Este experta in proiecte de Diagnoza Individuala si de Cultura Organizationala, Auditare, si Redefinire a Proceselor de Resurse Umane, Dezvoltare Supervizori si Manageri, Coaching Individual.
Adriana are o Certificare Hogan Assessments; a absolvit Executive MBA – Sheffield University si are formare internationala de Coach Organizational.

 

Mihai Mladin

Partener- Consultant, Trainer

Mihai Mladin - peste 11 ani de experienta in consultanta in management, finantari europene si vanzari, in BIG 4 (Deloitte) si alte firme multinationale. A lucrat in proiecte in domeniile financiar-bancar, medical, energie si utilitati, resurse umane si TIC. Are experienta extinsa ca trainer in Vanzare Consultativa - B2B si in Management..
Mihai detine un BA in Finante de la ASE Bucuresti, si absolvent al IEDC School of Management, Slovenia. Este trainer acreditat.

 

Sorin Feroiu

Trainer, Consultant

Sorin Feroiu - 18 ani in training in multinationale: FMCG, Banking, Telecom, Farma, Auto. A fost primul trainer roman care a format traineri interni cu un program “Train the Trainer”.
Sorin are expertiza valoroasa ca trainer in domeniile: Vanzari, Negociere, Managementul Vanzarilor, Managementul Echipei de Vanzari. De asemenea, conduce proiecte de consultanta pentru Definire si Implementare de Sisteme de Masurare si Stimulare a Performantei (Balanced Scorecard), Eficientizarea Proceselor de Vanzari si Dezvoltarea Capitalului Uman. Este trainer acreditat ANC și are, de asemenea, certificări internaționale de la Master Trainer Institute, Achieve Global, Persolog. Este NLP Practitioner (IANLP), Executive Coach ( AoEC), Consilier în carieră (GCDF).

 

Alexandra Mihaila

Consultant, Trainer

Alexandra este Consultant in Cercetare si Dezvoltare Organizationala. Trainer si Psiholog, Alexandra a lucrat in Evaluarea Cresterea si Sustinerea Performantei in organizatii din diferite industrii. Alexandra este specializata in Cercetare Organizationala si programe de Analiza a Performantei.

Este absolventa a Facultatii de Psihologie si a Scolii de Formare in Psihoterapie Experientiala, Trainer autorizat si facilitator al grupurilor de Dezvoltare Personala.

 

Olivier Brunet

Consultant, Trainer

Olivier Brunet- peste 17 ani in multinationale: Audit, Finance Controlling, Strategie Financiara la nivel de Board local si Regional.
Expertiza extinsa in domeniile: FMCG, Energie, Asigurari, Productie anvelope, Publicitate si Media, Consultanta Financiara (Big Four)
Olivier detine un BM in Business de la Universitatea din Lille, o Diploma in Finante de la London School of Economics si un EMBA prin Universitatea din Bristol.
Olivier este inregistrat ca Chartered Certified Accountant de catre ACCA din UK.

 

Diana Stanculescu

Master Trainer, Coach

Diana are expertiza in Psihologie Organizationala si Comunicare, Dezvoltare Individuala, Coaching Individual si de Echipa, Psihologia Vanzarii. A activat ca Trainer, Consultant si Coach in domeniile: Energie, Automotive, Retail, Hidroconstructii, Agrobusiness si Institutii Publice.
Diana este absolventa Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii Transilvania din Brasov. Detine certificarile Practitioner, Master, Coach, Master Coach, Master Trainer si Teacher Trainer obtinute de la Institutul de Comunicare Kutschera din Viena.

 

Simona Mereu

Coregraf, Trainer

Simona este Coregraf specialist in Street Dance, unul dintre reperele acestui stil in Romania. Simona lucreaza de mai mult timp alaturi de theCONSULTANTS in programe transformationale pe soft-skills, pentru angajatii din corporatii.
Simona a studiat si s-a antrenat cu marile nume mondiale din domeniu, fiind mereu prezenta la toate worshop-urile de referinta din lume. Scoala Simonei, Dance Prestige, a castigat locurile 1 si 2 la Romania Danseaza editia 2013. Simona a lansat si prima revista de cultura urbana pentru tineret din Romania.

 

Radu Ciobanasu

Actor, Trainer

Radu Ciobanasu este un valoros actor al actualei generatii; in cariera sa a jucat pe multiple scene in nenumarate roluri, in mai multe seriale TV de tip sitcom si in seriale TV clasice. A jucat de asemenea in mai multe lung-metraje, detinand rolul principal in filmul lui Mircea Danieliuc “Legiunea Straina”.
Radu este membru activ al Romanian Shakespeare.ro, actor in trupa Teatrului Nottara si membru fondator al trupei Improvisneyland, una din cele mai vechi si reputate trupe de Teatru de Improvizatie din Romania.
Este absolvent al Academiei de Teatru din Bucuresti si a mai multor seminarii internationale de Teatru Modern si Impact asupra Audientei; de mai muta vreme activeaza alaturi de theCONSULTANTS ca Trainer de Dezvoltare Personala.

 

Petre Voicu

Actor, Trainer

Petre Voicu este un valoros actor si regizor al actualei generatii; a jucat pe multiple scene in diferite roluri, si in seriale TV clasice si sitcomuri. A jucat in filme de lung-metraj “sub bagheta” unor regizori celebri ca Michael Gaumnitz, Rick Bota, Christian Carion si Anthony Minghella, doua dintre ele nominalizate la Oscar: “Joyeux Noel” si “Cold Mountain”.
Petre a fost unul dintre membrii de baza ai trupei de pantomima Passe Partout infiintata si condusa de actorul Dan Puric; ulterior, Petre a creat spectacolele sale cum ar fi “Cherchez la Famme” jucat la Teatrul din Lipscani.
Este absolvent al Academiei de Teatru si a studiat regia cu marele regizor de teatru Alexa Visarion. A absolvit cursuri de dans cu celebra ballerina Zvetlana Zotina, de coregrafie cu Sergiu Anghel si a studiat scrima si lupte scenice cu marele cascador al cinematografiei romane Sobi Czeh.

 

Dana Porumbu

Consultant, Trainer, Coach

Dana este Trainer si Coach, cu experienta de top si pe scara larga in Programe Transformationale pentru organizatiile din corporatii. Reputatia de trainer si coach a Danei s-a constituit pe nivelul inalt si stilul inovativ al programelor de instalare de soft-skills livrate de ea.
Dana este Doctor in Psihologie, Teacher Trainer NLP si Coach NLP - Kutschera Institute. Dana preda la catedra Facultatii de Psihologie a Universitatii din Brasov.

 

Constantin Gheorghe

Consultant, Trainer

Costi Gheorghe - peste 20 de ani in multinationale de top din FMCG, la nivel de Board national si international, responsabilitati Strategice in CEE si Caucaz.
Expertiza extinsa ca Manager si Consultant, Trainer si Business Coach intern in domeniile: General Management, Strategie Operationala, Vanzari B2B si B2C, Distributie, Marketing si Trade-Marketing, Business Planning, Investitii de Capital.
Costi este absolvent al Facultatii de Mecanica a Universitatii Transilvania din Brasov.

 

Rodica Ciulei

Consultant, Trainer

Rodica este Consultant in Managementul Resurselor Umane, Recrutare si Programe de Crestere a Performantei.
Trainer si Psiholog, Rodica a lucrat in medii de lucru diverse, in sfera Academica si in Organizatii de Business. Specialitatea Rodicai este Recrutarea si Cercetarea Intra-Organizationala. Ea sustine si activitati de Formare si Trans-formare in domeniul Dezvoltarii Personale, in sistem Open.
Este absolventa a Facultatii de Psihologie din Cluj si a Masteratului de Psihologie Clinica si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala.

 

Laura Hurubaru

Trainer, Coach

Laura este Trainer, Coach si Public Speaker, cu experienta in Pozitii Manageriale in IT. A lucrat ca Agile Process Manager si IT Business Consultant. Laura sprijina Transformarea Pozitiva a Organizatiilor cu proiecte pe Leadership, Comunicare, Organizarea si Gestiunea Echipelor, in special pentru echipe de Middle Management.
Laura este aboslventa a Universitatii Politehnice din Bucuresti, si s-a certificat international in Leadership Situational – Ken Blanchard si Leadership Impact – Human Synergistics.

 

Octavian Dragut

Consultant, Trainer

Octavian Dragut are peste 14 ani experienta in multinationale, in domeniile: Retail Financiar-Bancar, Industria Ospitalitatii de Lux, Formare Profesionala in Servicii si Customer Experience.
In ultimii ani Octavian a activat in Consultanta si Servicii de Afaceri pentru peste 50 de companii din multiple industrii, infiintand o Divizie de Servicii Speciale si conducand-o la nivel national.
Este absolvent al Academiei de Studii Economice din Bucuresti, detine un master in Management de la aceeasi institutie si o Certificare ca Formator in domeniul Serviciilor si Vanzarilor.

 

Raluca Pop

Trainer, Coach

Raluca are experienta relevanta in Coaching, Training si Consultanta in domeniile: Managementul Proiectelor, Strategii de Marketing.
Raluca a contribuit in ultimii 8 ani la Perfomanta multor firme din Transilvania, in domenii variate, cu preponderenta in sectorul Serviciilor catre Clienti.
Raluca este Absolvent al Universitatii de Psihologie din Cluj-Napoca, Coach Cognitiv-Comportamental certificat, Consultant in Management, Formator si Formator de Formatori certificat CNFPA .

 

TOP